Doe een gift en steun mee de rechtszaak tegen het nieuwe decreet over de Vlaamse sociale bescherming
Dankzij jouw steun kunnen wij een zaak aanspannen bij het Grondwettelijk Hof.

Mijn gift

Ik schenk éénmalig

Wat doen wij met jouw gift?

Elke gift gebruiken wij om op te komen voor de rechten van vluchtelingen en asielzoekers. We helpen hen bij de asielprocedure en bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Doe een gift en geef vluchtelingen een kans op een veilig leven.

*Geef je voor het einde van het jaar een totaal van 40 euro of meer, dan krijg je een fiscaal attest waardoor je minder belastingen betaalt.

Elke gift is welkom. Schenk wat je hart je ingeeft en je budget je toelaat.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

Wat doen wij met jouw gegevens?

Je persoonlijke gegevens worden opgenomen en verwerkt in het adresbestand van Vluchtelingenwerk. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor interne doeleinden en om je te informeren over onze acties.

Je hebt op elk moment het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen.

Mijn betaling

100% beveiligd betaalplatform

Bancontact

Kaart

Vervaldatum

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

100% veilige betaling

Deze transactie is 100% beveiligd. Je kan je giften overmaken met Visa, American Express en Mastercard of je kan een maandelijks gift doen via een SEPA domiciliëring.

Technisch probleem? Staat je kaart er niet bij? Je kan je gift ook overschrijven op BE06 5230 8056 2922 (BIC: TRIOBEBB).

Onze partner voor deze transactie is iRaiser (www.iRaiser.eu). Met vragen over de veiligheid van je betaling kan je terecht bij giften@vluchtelingenwerk.be.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen is lid van de Vereniging voor ethiek in de fondsenwerving (VEF). Onze jaarrekening kan u op elk moment raadplegen via https://vluchtelingenwerk.be/doe-een-gift